Buddy MC ble grunnlagt i 2006. Vi er en vennegjeng som trives godt sammen, både med og uten to hjul. Ved å stifte en mc-klubb fant vi en unnskyldning for å treffes mer regelmessig, spesielt vinterstid.

Planen var at klubben skulle være uformell og at det skulle være plass til alle som hadde lyst til å delta. Tilholdsstedet var det første året Buddy Pub i Drammen. Etterhvert flyttet vi ut til veikroa på Kjellstad, men ønsket oss et "eget" sted å være.

 

Etter som tiden gikk ble aktivitene flere og ønsket om å ha eget klubbhus ble sterkere. Våren 2008 åpnet muligheten seg ved å gå inn i et samarbeid med MCTC i Drammen og dele klubbhus med dem i Kobbervikdalen i Drammen, der MCTC allerede var etablert. Samarbeidet fungerte veldig bra og klubbhuset ble flittig brukt. Vi hadde alt fra tema-kvelder til lysbildefremvisninger og trivdes godt i Kobbervikdalen. Men våren 2011 ble klubbhuset i Kobbervikdalen revet fordi tomta var solgt, og Buddy MC jaktet igjen på nytt klubbhus. Mange steder ble husleia for høy, vi var lite lystne på å øke medlemskontingenten. Men til slutt fant vi et egnet og rimelig lokale i et av lokalene til gamle ""Glassverket Industrier" i Drammen. Etter flittig dugnadsinnsats har lokalet blitt riktig så trivelig, og vi kan også tilby vinterlagring til 10-12 sykler. Vi har også tilgang til en fantastisk fin uteplass med bord og stoler, helt nede i vannkanten ved Drammensfjorden. Adressen er: Svelvikveien 81, 3039 Drammen.

Her er alle hjertelig velkomne til å stikke en tur innom på en kopp kaffe, vafler og en hyggelig prat. Vi er her hver torsdag fra kl. 19.00 hele året. Medlemsmassen har de siste årene holdt seg stabil, noen medlemmer velger av ulike årsaker å forlate oss, mens nye kommer til. Det er hyggelig å se at folk trives. Våren 2012  hadde klubben 46 registrerte medlemmer.

 

Klubben har ikke egen hjemmeside, men vi har en side på FB

 

Buddy MC har i løpet av sitt korte liv hatt mange fine turer og tilstelninger og er en aktiv og inkluderende klubb.

 

NOEN GLIMT FRA 2008:

  15.MARS - TUR TIL ÅSGÅRDSTRAND, ÅRETS FØRSTE KLUBBTUR 

€  18.-20.APRIL - VÅRMØNSTRING I SOKNDAL

€  25.MAI - MOTORSYKKELENS DAG I DRAMMEN

€  30.MAI-1.JUNI - HARDANGERTREFFET

  5.-9.JUNI DANMARKSTUR TIL MC TOURING CAMP I NØDAGER

  16.OKTOBER - BUDDY PÅ SVERIGETUR

  19.OKTOBER - TUR TIL TRYVANN

 

NOEN GLIMT FRA 2009

  JULEBORD 10.JANUAR

  OMVISNING PÅ AASS BRYGGERI 22.JANUAR

€   17.-19- APRIL - VÅRMØNSTRING I SOKNDAL

€   1.MAI-TUR TIL TELEMARK OG VESTFOLD

€   28-30. AUGUST - TROLLRALLY

€   18.OKTOBER - GRILLTUR PÅ HERNESTANGEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

                                                                 Til toppen

   

BUDDY MC